scroll for more

Σύμφωνα με τις επιδιώξεις του brand και τις ανάγκες του κοινού που απασχολεί κάθε φορά,το δημιουργικό τμήμα της MEDUSA συλλαμβάνει την ιδέα και σας την παραδίδει.

Text-Line1

Δημιουργία Λογοτύπου

Οι επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο εταιρικό ή προϊοντικό branding, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχεδιασμό του λογότυπου, διότι αποτελεί το «σύμβολο», με το οποίο επικοινωνεί στην αγορά και αναγνωρίζεται.

Με πολυετή εμπειρία στο marketing και το γραφιστικό σχέδιο, συνδυάζουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ύφος, φιλοσοφία, όραμα, κουλτούρα) του προϊόντος, ώστε να κατορθώσει την προσέλκυση του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Το λογότυπο αποτελεί ένα από τα πρώτα στάδια του branding που έχει σας στόχο να δημιουργηθεί και να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη των πελατών για τις επιδόσεις του προϊόντος. Η προσέγγιση μας στην ανάπτυξη του λογοτύπου (και γενικότερα της διαδικασίας του branding) στοχεύει στη δημιουργία μίας εικόνας, που θα αντανακλά τις αξίες της εταιρίας και θα αυξάνει την πιθανότητα να δημιουργήσει ισχυρό δέσιμο με το κοινό.

Σχεδίαση Εντύπων

Δε σχεδιάζουμε έντυπα. Αποτυπώνουμε τη βέλτιστη εικόνα της κάθε εταιρίας με στόχο να αναδείξει ό,τι την κάνει να ξεχωρίζει. Στη διαδικασία του design εντύπων εμπλέκουμε το καλύτερο μείγμα από το δημιουργικό, το ιδανικό φωτογραφικό υλικό, το κατάλληλο marketingκαι το μελετημένο κείμενο.

Με αυτό τον τρόπο κάθε έντυπο σχεδιάζεται με συγκεκριμένους στόχους.

 • να είναι άρτιο γραφιστικά,
 • να αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα του πελάτη σε σχέση με τον ανταγωνισμό του,
 • να είναι προσαρμοσμένο σε αυτό που αναζητά ο αναγνώστης του και
 • να “πουλάει”
Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Το website μιας εταιρίας είναι η “βιτρίνα” της στο internet. 

Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή και απευθύνεται στο δικό της κοινό, με το δικό της μήνυμα, με τα δικά της προϊόντα/υπηρεσίες. Γι’ αυτό και η ιστοσελίδα μίας επιχείρησης πρέπει να ξεχωρίζει και να αναδεικνύει την καλύτερη εικόνα της.

Κάθε project που αφορά σχεδίαση ιστοσελίδας ή επανασχεδίαση υπάρχουσας το αντιλαμβανόμαστε έτσι και για το βέλτιστο αποτέλεσμα εργάζονται 5 διαφορετικά τμήματα για μία ιστοσελίδα.

Με εμπειρία άνω των 150 projects, αναπτύσσουμε ιστοσελίδες με έμφαση στο εταιρική εικόνα, το marketing, τη λειτουργικότητα, την κατάταξη στο Google και κυρίως στο να “πουλάει”.

Κατασκευή e-shop

Το “στήσιμο” ενός e-shop για εμάς δεν είναι η μεταφορά της αποθήκης της επιχείρησης στο internet με δυνατότητα αγοράς από τους επισκέπτες. Είναι μία νέα επιχείρηση που χρειάζεται πολύπλευρη στήριξη και οργάνωση, για να έχει επιτυχία.

Δε “σχεδιάζουμε απλά” e-shops. Συμμετέχουμε στην ιδέα, κατευθύνουμε την επιχείριση, δημιουργούμε ένα συνολικό πλάνο τρόπου διαχείρισης και επικοινωνίας με το “ηλεκτρονικό” πλέον πελατολόγιο.

Η συνεισφορά μας στα projects “κατασκευή ή επανασχεδίαση ηλεκτρονικού καταστήματος” χωρίζεται σε:

Σχεδιασμός συσκευασίας

Η συσκευασία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διαχρονικότητα του προϊόντος εν σχέση με την πορεία του στην αγορά. Σχεδιάζουμε συσκευασίες που βοηθούν το προϊόν να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πληθώρα ανταγωνιστών, να τραβήξει το ενδιαφέρον του καταναλωτή, να το προσέξει.

Με υψηλή τεχνογνωσία στο σχεδιασμό συσκευασίας είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις όποιες απαιτήσεις, έτσι ώστε ένα προϊόν:

 • Να γίνει αντιληπτό
 • Να τραβήξει το ενδιαφέρον
 • Να διευκολύνει το καταναλωτή να βρει πληροφορίες για το περιεχόμενο της συσκευασίας
 • Να πουληθεί


Λαμβάνουμε υπ’ όψιν όλες τις παραμέτρους, που απαιτεί η συγκεκριμένη εργασία, έτσι ώστε να είναι εγγυημένη η προστασία του προϊόντος κατά την μεταφορά, και η αποθήκευση μεγάλου αριθμού συσκευασιών.
Στόχος είναι η ισορροπία και αρμονία, η καθαρότητα του μηνύματος.

Παραγωγή Video

Η δυναμική του video marketing παγκόσμια αναπτύσσεται ραγδαία. Η αξιοποίηση των νέων μέσων προβολής μέσω online καναλιών βοηθούν τις επιχειρήσεις, να προβληθούν με τον καλύτερο τρόπο και να έρθουν πιο κοντά στο κοινό που απευθύνονται με το video.

Διαθέτοντας εξοπλισμό, τεχνογνωσία και δυναμικό για video production διαφόρων απαιτήσεων, δημιουργούμε επαγγελματικά videos που δεν προβάλλουν την επιχείρηση (ή οτιδήποτε άλλο) με έναν στατικό τρόπο.

Σχεδιάζουμε και οργανώνουμε το ιδανικό εταιρικό video, βασισμένο επάνω σε συγκεκριμένο storyboard και σενάριο με στόχο το αποτέλεσμα να είναι αισθητικά και τεχνικά άρτιονα κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή και να βγάζει τον καλύτερο εαυτό της επιχείρησης.

Επαγγελματική Φωτογράφιση

Η δύναμη της εικόνας είναι καταλυτική για το καλύτερο αποτέλεσμα μιας εταιρικής προβολής. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία από απαιτητικά projects, δημιουργούμε οπτικό περιεχόμενο ανώτερης ποιότητας για κάθε ενέργεια.
Αναλυτικά, οι κλάδοι που ειδικευόμαστε στην επαγγελματική φωτογράφιση είναι:

 • Φωτογράφιση Ξενοδοχείων
 • Φωτογράφιση Προϊόντων/Αντικειμένων
 • Φωτογράφιση Πιάτων/Φαγητών
 • Φωτογράφιση Χώρων
 • Θεματική Φωτογράφιση
 • Διαφημιστική Φωτογράφιση (Conceptual Advertising Photography)

Υπηρεσίες

One-to-One TikTok Training Course

Κάνε το Νο1 Trend των Social Media να δουλεύει για σένα!