scroll for more

Διαφημιστικό concept

Μπορεί να αξιοποιήσει κανείς το δυναμικό της εταιρίας μας δίνοντας της την ευκαιρία να δημιουργήσει το διαφημιστικό concept της επόμενης καμπάνιας. Ανεξάρτητα από τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν δημιουργούμε την ιδέα πάνω στην οποία θα στηριχτεί το μήνυμά σας, για να περάσει στο κοινό.

Branding / Rebranding

Η βαρύτητα της έννοιας του Branding είναι θεμελιώδης για την ταυτότητα της κάθε επιχείρισης. Με μία πρόταση είναι η στρατηγική με βάση την οποία διαχειρίζεται την εικόνα της με τον έξω κόσμο. α) Η θέση της στην αγορά, β) η αντίληψη του κοινού για εκείνη, γ) η οργάνωση και διαχείριση της εικόνας της και είναι συνοπτικά ο τρόπος για να δημιουργηθεί, να συντηρηθεί και να εξελιχθεί σωστά το brand μας.

Στα πλαίσια των υπηρεσιών μας για το Brand Management, εστιάζουμε στους παρακάτω κεντρικούς κλάδους για την ανάπτυξη ενός Brand:

Κάθε εταιρία, ανάλογα με την εξειδίκευσή της, μπορεί να παρέχει μέρος των παραπάνω ή ακόμα και πρόσθετες υπηρεσίες (π.χ. έρευνα αγοράς, βιομηχανικό σχεδιασμό, audio branding, προγράμματα brand connectivity κ.ά.) διαμορφώνοντας το ιδιαίτερο στίγμα της.

Marketing Plan

 • Τι μήνυμα θέλει η εταιρία σας να μεταδώσει στο κοινό της;
 • Ποιο είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της έναντι του ανταγωνισμού;
 • Ποιο είναι το κύριο προϊόν/υπηρεσία που θέλετε να προβάλλετε;
 • Ως τι θέλετε να σας ξέρει ο κόσμος;

 

Σε ότι project αναλαμβάνουμε, αυτές είναι μια σειρά από ερωτήσεις που το συνοδεύουν και το σύνολο των υπηρεσιών μας πάντα έχει στόχο να προβάλλει το καλύτερο κομμάτι της επιχείρισης και να το παρουσιάσει στο κοινό. Ακόμη, ό,τι κάνει μία εταιρία πρέπει να υπάρχει μία ενιαία φιλοσοφία σε αυτό που να ακολουθεί τη γενική στρατηγική του marketingΑυτή είναι η μέθοδος, με την οποία δουλεύουμε. Γι’ αυτό οι υπηρεσίες μας είναι αλληλένδετες με την οργάνωση του marketing που επιδιώκουμε να έχει ότι υλοποιεί ένας πελάτης μας.

 

Η ομάδα μας οργανώνει και υλοποιεί ολοκληρωμένο πλάνο marketing, διαδικασία που πολλές φορές ξεχωρίζει την επιτυχία από την αποτυχία ενός project.

 

Digital Marketing

Ο ψηφιακός κόσμος προσφέρει πλέον υπερπληθώρα επιλογών. Εμείς, μέσω της εμπειρίας μας αλλά και της συνεχούς έρευνας, αξιοποιούμε αυτά τα κανάλια επικοινωνίας με στόχο την αυξημένη μετάδοση του μηνύματος.

Ψηφιακές καμπάνιες (Google Adwords, Email marketing, Facebook marketing, Remarketing)
Οι καμπάνιες που υλοποιούμε στο digital έχουν αρχή μέση και τέλος. Στόχος είναι η μέγιστη δυνατή προβολή του διαφημιστικού μηνύματος εν σχέση με το budget. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής προβολής που περιλαμβάνουν:

 • Social Media Marketing (σχεδιασμός καμπάνιας, ορισμός target group, δημιουργία διαφημιστικού banner, διαχείριση και παρακολούθηση λογαριασμού)
 • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων σε κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (SEO)
 • Καμπάνιες Google Adwords (διαφημιστικό πρόγραμμα της Google στο internet που με ορισμένες λέξεις κλειδιά, η διαφήμιση του πελάτη εμφανίζεται σε συγκεκριμένη θέση)
 • Email marketing (σχεδίαση και αποστολή e-mail newsletters σε μία λίστα από λογαριασμούς e-mail με σκοπό την αναγνωσιμότητα του brand μιας επιχείρησης)
 • Google Remarketing (εμφάνιση διαφήμισης του πελάτη στους χρήστες που έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα του)
 • Facebook Retargeting (εμφάνιση διαφήμισης του πελάτη στους χρήστες του facebook που επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα του και παρόμοιες ενέργειες)
 • Facebook Ads (οργάνωση και σχεδίαση διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook με ειδική στόχευση στο κοινό που ενδιαφέρει την επιχείρηση δημογραφικά, γεωγραφικά και συμπεριφορικά)
 • Online Reputation Management (online παρακολούθηση φήμης, reporting, δημιουργία περιεχομένου κ.α.)
 • Content Marketing (δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου, κειμένου-video-φωτογραφία, που προβάλει την επιχείρηση και το αντικείμενο της)
 • Ανάπτυξη ιστοσελίδων
 • Ανάπτυξη / Διαχείριση / Συμβουλευτική e-shop

Ξενοδοχειακό Marketing

Η MEDUSA εδώ και 14 χρόνια εργάζεται με ξενοδοχειακές μονάδες που θέλουν να αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις τους παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις ξενοδοχειακού marketing. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επωφεληθείτε από μία συνεργασία μαζί μας στους παρακάτω τομείς:

Online Marketing
To Online Marketing είναι τα τελευταία χρόνια καταλύτης της επικοινωνιακής στρατηγικής ενός ξενοδοχείου. Στη MEDUSA, έχοντας συνεργαστεί με διαφόρων τύπων τουριστικές επιχειρήσεις, κάνουμε αισθητή της παρουσία σας στο διαδίκτυο με δημιουργικές λύσεις , από τον στρατηγικό σχεδιασμό επικοινωνίας του ξενοδοχείου μέχρι την προώθηση στα διαδικτυακά κανάλια που βρίσκεται το κοινό που απευθύνεται.

Φωτογράφιση – Βίντεο
Διαθέτουμε ένα σύνολο επαγγελματιών στο χώρο των multimedia με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού και το αισθητικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας πάντα προβάλει στο μέγιστο βαθμό την καλύτερη εικόνα ενός ξενοδοχείου. Σας προσκαλούμε να δείτε τα projects μας γύρω από την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση ξενοδοχείων.

Γραφιστική υποστήριξη
Η ποιότητα των γραφικών αντικατοπτρίζει την ποιότητα του ξενοδοχείου και αντανακλά το συνολικό branding. Η σημαντικότητα των γραφιστικών σε έντυπα ή online σχέδια είναι πολύ σημαντική. Από τη σχεδίαση του κεντρικού λογοτύπου της επιχείρισης, μέχρι το σύνολο των προωθητικών εντύπων, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και σχεδίαση γραφικών του επιθυμητού επιπέδου (menu εστιατορίου, του ξενοδοχείου, banners για καμπάνιες στο διαδίκτυο κ.α.).

Ιατρικό Marketing

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ υπάρχει η ανάγκη για καλύτερη διαχείριση της επαγγελματικής εικόνας των ιατρών ώστε να προσελκύσουν περισσότερο ή ποιοτικότερο κοινό στο ιατρείο. Όλη η τεχνογνωσία ενός ιατρού, η εμπειρία και η προσέγγιση του στον ασθενή χρειάζεται να προβάλλεται κατάλληλα ώστε να ξεχωρίζει στον κλάδο του.

Εταιρική εικόνα
Η σχεδίαση μιας σωστής εικόνας αποτελεί το σύμβολο που χαρακτηρίζει τον ιατρό στα σημεία επικοινωνίας.

Είναι το σημείο κλειδί για τη σύνδεση του ιατρού με το κοινό που απευθύνεται. Γνωρίζοντας τα μυστικά επιτυχίας στο χώρο των κοινωνικών δικτύων μπορούμε να οργανώσουμε και να καθοδηγήσουμε τον επαγγελματία στο πώς να αξιοποιεί αυτό το ισχυρό μέσο. Επίσης σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα του ιατρείου προβάλλοντας την αξία του, προσελκύοντας το ενδιαφερόμενο κοινό.

 • Δημιουργία σελίδων Facebook, Instagram, TikTok κ.α.
 • Διαχείριση ψηφιακής επικοινωνίας
 • Διαφήμιση στο facebook
 • Οργάνωση/καθοδήγηση Linkedin Business profile κ.α.
  •  

Social Media

Τα Social Media (Facebook, Instagram, TikTok κ.α.), είναι το Trend στην επικοινωνία. Τα κανάλια αυτά αποτελούν σημείο κλειδί στο συναισθηματικό δέσιμο του προϊόντος με το κοινό που απευθύνεται. Έχοντας ως ειδίκευση τα social media στην εταιρική κουλτούρα της εταιρίας και διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία γύρω από τον τομέα της επικοινωνίας στα κοινωνικά δίκτυα, στη MEDUSA προσφέρουμε συνοπτικά τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Στρατηγική εταιρικής επικοινωνίας
 • Δημιουργία concept διαγωνισμών & προωθητικών ενεργειών
 • Διαχείριση εταιρικής εικόνας 
 • Δημιουργία περιεχομένου (εικόνα – βίντεο)
 • Οργάνωση και εκπαίδευση επιχείρισης μέσω εξατομικευμένων σεμιναρίων
 • Έλεγχος ανταγωνισμού
 • Διαχείριση και οργάνωση διαφήμισης 
 • Εκπαίδευση στελεχών και προσωπικού στην εταιρική επικοινωνία στα social media

Η διαφήμιση στα social media δεν είναι απλή υπόθεση. Στη MEDUSA αναλαμβάνουμε τη δημιουργία μιας νέας σελίδας ή τη διαχείριση της υπάρχουσας και ακόμα ειδικούς διαγωνισμούς με ιδιαίτερα concepts.

Δημιουργήστε ένα πετυχημένο εταιρικό προφίλ στα social media παρακολουθώντας τα εξατομικευμένα σεμινάρια που οργανώνονται ύστερα από δική σας εκδήλωση ενδιαφέροντος. Θέλετε να αξιοποιήσετε το εργαλείο του αύριο στην επικοινωνία για τη δική σας επιχείριση; Επιλέξτε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης ή εμπιστευθείτε τους ειδικούς για την εικόνα της εταιρίας σας.

Υπηρεσίες

One-to-One TikTok Training Course

Κάνε το Νο1 Trend των Social Media να δουλεύει για σένα!